Op het tornooi in Zelem vorige zondag wonnen onze Betse fighters 13 kampen, Slechts 5 keer werd er verloren. Dat mag een goed resultaat genoemd worden.

Adam Tangiev vocht al in de voormiddag – U13. Hij had goede tegenstanders. Adam vecht echter zoals een Betse fighter, dat wil zeggen met veel zelfvertrouwen maar met respect voor de tegenstander. Hij liet drie prachtworpen etaleren: ipon-seoi-nage op 2 knieën, harai-goschi, en in de eerste kamp een schitterende uchi-mata.

Yoren en Yelco Borgers zijn een plezier om naar te kijken. Zij wonnen allebei twee kampen en verloren allebei één kampje. Vooral de laatste ippon-seoi-nage was een beauty uit het boekje. Sid Mattheus vind ook stilaan zijn draai te vinden op de tatami. Hij won drie kampen. Toch waren er ook een paar sterke judoka’s bij maar Sid vecht al met een zekere vorm van tactiek en techniek en dat loont. Er zijn natuurlijk nog veel verbeterpunten maar dat nemen we er graag bij. Ilkay Bogaert kon deze keer ook twee kampen winnen en verloor er ééntje, eindelijk. Prima werk Ilkay! Woutje deed ook eens mee en daar zijn we heel bij mee. Hij kon zelfs een partij winnen. De andere twee kampen vocht hij ook goed.

 

 

 

 

Alternatieve tekst die te zien is voor een blinde of als de foto niet laadt

Je kan ons ook makkelijk volgen op Instagram en Facebook!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This