Judoclub Geetbets hervat (alternatief) de trainingen.

De mondkapje-emoji groeit aan populariteit door het coronavirus.

Vanaf donderdag 10 juni hervatten we bij Judoclub Geetbets de trainingen.

Dit evenwel rekening houdend met de wettelijke restricties. Voor onze -12 jarige judoka’s kan er veel: voor hen houden we aparte trainingen in onze dojo, maar enkel op donderdag van 18.30 u tot 20.00 u. Douches en kleedkamers mogen wel nog niet gebruikt worden. We doen dus thuis ons judopak aan en gaan thuis nog eens naar het toilet. Preventief vragen we ook aan de ouders om de dojo niet te betreden.

Voor de +12 jarigen voorzien we op dezelfde uren een alternatieve buitentraining in loopuitrusting. Zij kunnen evenmin gebruikmaken van dojo, kleedkamers of toiletten. Dus buiten aankomen en buiten vertrekken.

Deze donderdagtrainingen zullen we aanhouden tot begin augustus, als het normale trainingsjaar weer start.

Reglement en eventuele lastminute wijzigingen zullen we ophangen aan de ingangsdeur van de dojo.

Sportieve groeten,

Trainers en bestuur